Založ si blog

Čo sa deje vo fitness Body Energy Club v Bratislave?

Neviem, či ste v posledných dňoch zachytili čo sa deje vo fitness centre Body Energy Club ale minimálne je situácia veľmi divná. Ale nikto zo súčasných klientov ako aj ostatných ľudí poriadne nevie aká je pravda o situácií v tomto fitnesku v Bratislave. Tak som sa na celú situáciu pozrel detailnejšie a skúsil si porovnať to, čo sa prezentuje zo strany Body Energy Club-u a aká je v skutočnosti realita.

Za posledné dní sa začali diať zvláštne veci vo fitku Body Energy Club na Einsteinovej ulici (určite viete o akom fitku hovorím, sídli alebo už možno ani nie, v krásnej presklennej budove v Relaxx centre). Donedávna išlo všetko ako malo a všetko bolo OK. Divné veci sa začali diať asi cca pred 4 dňami, keď viacerí z Vás (klientov fitka) ste sa začali sťažovať a pýtať fitka Body, prečo počas prevádzky jeden všedný deň vypadlo viacero strojov – a teda boli úplne nefunkčné. To znamená, že sa nemohli využívať plnohodnotne služby, za ktoré ste si každý z Vás (členov klubu) zaplatili cca 800eur, ako ročná permanentka. Fitness Body si z toho nič nerobilo a na ich FB stránke prezentovalo elektricky výpadok ako “porucha”, na ktorej odstránení sa pracuje, začo sa ospravedlňujú. O 2 dni nato, keď si moja sestra po cvičení chcela zaplávať zistila, že okrem výpadku elektriny je už aj výpadok teplej vody. Samozrejme, fitko túto udalosť opäť prezentovalo ako “technická porucha” za ktorú sa opäť ospravedlňujú. Ale čo sa v skutočnosti stalo?

Na FB stránke majiteľa budovy sa včera zjavil odkaz:

Vážení návštevníci a zákazníci centra Relaxx,

vzhľadom na vzniknutú situáciu u nájomníka Body Energy Club Vám oznamujeme nasledovné:

k dátumu 13.05.2016 bola vypovedaná zmluva o nájme nebytových priestorov s Body Energy Club z dôvodu dlhodobého neplnenia si záväzkov vyplývajúcich z vyššie uvedenej Zmluvy a to najmä neplatenia nájomného a s tým súvisiacich platieb, preto Vás týmto prosíme, aby ste Vaše prípadné dotazy smerovali priamo na Body Energy Club.

Ďakujeme

Správa budovy Relaxx

Z tejto informácie vyplýva, že problémy, ktoré malo a stále má fitko Body Energy Club, nie sú náhodou, ale z dôvodu porušenia Zmluvy o nájme a to hlavne z dlhodobého neplatenia nájmu. Je to teda viac než podozrivé, čo sa deje v Body Energy Club, pretože tak “kvalitne fitko” ako o sebe Body hovorí, by s nájmom ani náhodou nemalo mať problém. Nehovoriac o tom, že členské stojí cca 800 eur ročne. A ešte čerešničkou na torte je to, že Body robili masívne kampane k predĺženiu členského aj keď o tom vedeli, že už majú výpoveď…

Aby som to teda uzavrel a zhrnul. Od stredy 23.11.2016 má klub problém s elektrinou a teplou vodou, ale tvári sa že nič, že ide len o skrat a technickú poruchu. Takže vedome a zámerne asi aj naďalej ľudí zavádza a klame. Je to smutné, ale v súčastnosti jeho prevádzkovú stratu financujete už iba Vy, súčasní klienti.

Takže ľudia dávajte si pozor, komu svoje peniaze dávate a preverujte si. Stačí sa pozrieť sem, podľa finstat 2013 strata cca 1,4 mil. , r 2014 strata cca 0,75 mil. (kumulatívne za 2 roky strata 2,15 mil. ).

https://finstat.sk/45271151

V roku 2015, ked bol splatný úver banke (1,8 mi. ), na ktorý nemal prostriedky išiel do reštrukturalizácie.

A aj neekonómovi je hneď jasné, ako spoločnosť hospodári a v akej situácii sa nachádza.

Navyše s nedoplatkami na daniach a sociálnej poisťovni:

https://finstat.sk/45271151/dlhy_nedoplatky

http://www.registeruz.sk/cruz-public/domain/financialreport/show/4940559/552

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 07:40

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 7377x
Priemerná čítanosť článkov: 7377x

Autor blogu

Kategórie

Archív